MediYoga i varmtvann

MediYoga i varmtvann

MediYoga i varmtvann er det siste tilskuddet i behandlingsformer fra MediYoga International. Her benytter man seg av de positive egenskapene i varmtvannet, og kombinerer dette med kjente teknikker og øvelser. Øvelsene gjøres rolig og innkjennende, dette gjør vi for å stimulere både det sympatiske (aktivitet) og det parasympatiske (ro/hvile) nervesystemet for å få en balanse. Dette for å roe ned, unngå stress og utbrenthet.


Alle vet at det å bevege seg i vann er veldig godt for både kropp og sjel, og at det er flere pasient grupper som har veldig stor og god effekt av å bevege seg i varmtvann.

I våre basseng er det til enhver tid 34,5grader, varmtvannet hjelper musklene å slappe av, og at blodsirkulasjonen stimuleres. For mange plager kan også varmtvann også være smertelindrende.

MediYoga er en terapeutisk yogaform Som er spesielt utviklet for helsevesenet og rehabilitering. Bare helsepersonell og andre med medisinsk utdanning kan instruere i MediYoga.

MediYoga er en yogaform som kan passe for alle, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. Det er et kraftfullt redskap mot stress og utbrenthet. Det er en skånsom måte å trene seg opp på etter sykdom eller skader. Mange bruker denne yogaformen som forebygging.

MediYoga i varmtvann er enkle fysiske øvelser som kan tilpasses individuelt, i en fin kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker.

Det er gjort mye forskning med svært gode resultater på MediYoga særlig ved ulike sykdomstilstander men også på helt friske.
Det trengs ingen forkunnskaper for å delta.

Er dere en bedrift, forening eller annet og ønsker egne grupper tilpasset deres behov, ta kontakt så finner vi en løsning som passer for dere. Det starter nå opp grupper i MediYoga i varmtvann:

Kurs a 8 ganger kr: 1850,-

Ved spørsmål ta kontakt med:

Avdeling i Buskerud:

Marianne på 95735753 eller
medisinskyogadrammen.no  
Mer om MediYoga
facebook: medisinsk yoga drammen

Avdeling i Østfold:

Jeanett Bakke på 92169947 eller
Nettside: https://jeanettbakke.thinkific.com/
Facebook: Mediyoga med Jeanett Bakke

 

 

 

Spørsmål?

Har du spørsmål før du melder deg på? Se vår oversikt over vanlige spørsmål ved å klikke her.

                  

Meld på kurs

Velg kurstype og tidspunkter

Velg når det vil passe for deg. Velg så mange som mulig, så blir det lettere for oss å plassere deg på et kurs.

Velg kurssted

Hvem meldes på?

Fyll inn navn på kontaktperson
Fyll inn e-post
Fyll inn telefonnummer
Invalid Input
Invalid Input
Om du ikke gir oss samtykke i å ta imot, og behandle opplysningene, kan vi ikke melde deg på kurs.
Invalid Input
(Dette sendes ut sjeldent, når det er behov for å informere om noe, eller når vi har et tilbud vi tror vil være av interesse for deg.)