Trening

Egentrening med musikk

Med gjeldende restriksjoner har vi dessverre ikke mulighet til treningsgrupper for voksne i basseng, MEN vi har mulighet til å sette på musikk for dere når dere er på åpen svømming/ egentrening.

Les mer »

Vannaerobics

Vannaerobic er sosialt, morsomt og ikke minst effektivt. Vannets motstand gjør at du bruker mer energi ved å gjøre samme øvelse i vann enn på land. Kalorier forbrennes på 1 -2 - 3. Hva venter du på? Kom i form etter sommeren!!

Les mer »

AquaZumba (kun i Østfold)

Dans deg i form etter late sommerdager. Som en av få i Norge tilbyr Blekkspruten nå Aqua Zumba®. Aqua Zumba er en effektiv og morsom trening i vann. Vi danser til latinamerikanske pool party-rytmer, og bruker vannmotstanden for å få ekstra effekt.

Les mer »

MediYoga i varmtvann

MediYoga i varmtvann er det siste tilskuddet i behandlingsformer fra MediYoga International. Her benytter man seg av de positive egenskapene i varmtvannet, og kombinerer dette med kjente teknikker og øvelser.

Les mer »

Fysikalsk behandling i varmtvannsbasseng (hydroterapi)

Hydroterapi er en effektiv og behandlingsform hvor man bruker oppdriften og motstanden i vannet for å få en skånsom og effektiv behandling, med lav belastning på ledd og senefester. Temperaturen i vannet på 34,5`c øker blodsirkulasjonen og bevegeligheten. Er smertelindrende, og myker opp stiv muskulatur, og stive ledd.

Les mer »

Treningssenter (kun i Østfold)

Velkommen til vårt koselige, delikate treningssenter i byggets 2.etg. Vårt helsesenter er tilpasset et voksent publikum.

Les mer »